Δείτε το sexy video game που απαγορεύτηκε σε Ευρώπη και Αμερική!

Δείτε το sexy video game που απαγορεύτηκε σε Ευρώπη και Αμερική!

Πρόκειται για το Dead or Alive Xtreme 3 στο οποίο παίζουν βόλεϊ γυναίκες με πολύ σέξι εμφάνιση ενώ στα διαλείμματα πανηγυρίζουν με υπερβολικά αισθησιακό τρόπο!

Dead_or_Alive_Xtreme_3_sexy_video_game

Ποιός θα το περίμενε ότι ένα «αθώο» παιχνίδι στο οποίο παίζουν beach volley γυναίκες με μαγιό, θα ξεσήκωνε τέτοια θύελλα διαμαρτυριών που θα υποχρέωνε τις αρμόδιες αρχές σε Ευρώπη και Αμερική να το απαγορεύσουν.

Και όμως, το Dead or Alive Xtreme 3 μάλλον τραβάει τα πράγματα έως τα άκρα, καθώς όπως φαίνεται και από το βίντεο της διαφήμισής του, ο χαρακτηρισμός «σέξι» είναι λίγος, καθώς οι περισσότεροι που το βλέπουν το θεωρούν άκρως σεξιστικό και προσβλητικό για τις γυναίκες.

Στο game play του παιχνιδιού μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες με τα απολύτως απαραίτητα -και συνήθως ελάχιστα-  μαγιό, τα οποία τα επιλέγει ο παίκτης, ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετές «παραμετροποιήσεις» σε ότι αφορά την σωματική κατατομή των παικτριών, το μαύρισμά τους κ.λπ.

Το πιο χαρακτηριστικό -και ίσως το πιο ενοχλητικό- σημείο του παιχνιδιού είναι τα ενδιάμεσα κομμάτια των πανηγυρισμών των γυναικών, στους οποίους οι κινήσεις και χορευτικά τους ξεπερνούν ακόμα και τα όρια του αισθησιακού και φθάνουν μερικές φορές έως και το χυδαίο.

Οι σχεδιαστές του παιχνιδιού πάντως, δεν περίμεναν ότι θα απαγορευόταν ως σεξιστικό στην Ευρώπη και την Αμερική, παρά το γεγονός ότι ήταν ενήμεροι για τους αυστηρούς κανόνες που έχουν αρκετές δυτικές χώρες σ’ αυτό τον τομέα.

Πάντως αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους ίδιους, μιας και το παιχνίδι κυκλοφορεί ελεύθερα στις χώρες της Άπω Ανατολής (και κυρίως στην μεγάλη αγορά της Ιαπωνίας), όπου διατίθεται για τις πλατφόρμες PS Vita και PlayStation 4.

Πηγή : http://www.protothema.gr/world/article/530869/video-deite-to-sexi-video-game-pou-apagoreutike-se-europi-kai-ameriki/