Δείτε 10 πασίγνωστα μοντέλα που αύξησαν το στήθος τους (ΦΩΤΟ)

Δείτε 10 πασίγνωστα μοντέλα που αύξησαν το στήθος τους (ΦΩΤΟ)

Δείτε δέκα από τα πιο επώνυμα κορίτσια παγκοσμίως που αν και μοντέλα με καριέρα… έχουν κάνει αυξητική στήθους για παράλληλη αυξητική του τραπεζικού τους λογαριασμού.

adriana_lima

Μεγάλες αντιδράσεις στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Βραζιλίας έχει προκαλέσει η αυξητική επέμβαση στήθους του 35χρονου supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν, και ο λόγος είναι η προηγούμενη απόλυτη εμμονή του μοντέλου στη φυσική ζωή και ομορφιά.

Αφού μάς φλόμωσε στη φυσική ζωή, τα φυσικά λαχανικά, τις κότες στην πίσω αυλή και το γεγονός ότι η ομορφιά της προέρχεται από τη γιόγκα και τον διαλογισμό τώρα κάνει επεμβάσεις αισθητικής.

Αυτό φαίνεται να λένε οι συμπατριώτες της Βραζιλιάνοι, ένας λαός που φημίζεται για τις πλαστικές επεμβάσεις στήθους και γλουτών!

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.. με τις διαφορές στο στήθος των διάσημων κοριτσιών:

1. Η Αντριάνα Λίμα σαρώνει τις πασαρέλες της Victoria’s Secret με άλλο στήθος από εκείνο που είχε όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ.

newego_LARGE_t_641_106736419_type13063

2. Ιρίνα Σάικ. Όσο να πεις τρομάξαμε με το «Πριν» της Ρωσίδας καλλονής και πρώην συντρόφου του Ρονάλντο. Η Ιρίνα όταν ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Ρωσίας με Τάταρο πατέρα, δεν είχε καμία σχέση με τη δίμετρη καλλονή που περπατάει και σαρώνει τις πασαρέλες.

newego_LARGE_t_641_106735820_type13063

3. Η ιέρεια της Victoria’s Secret Ζιζέλ ξεσήκωσε θύελλα σχολίων με την επέμβαση στήθους, που πριν κάνει παιδιά δεν σκεφτόταν καν. Ευτυχώς διάλεξε ένα μέγεθος που την κολακεύει και δεν φαίνεται εξωπραγματικό.

newego_LARGE_t_248161_106735823_type13063

Διαβάστε όλο το άρθρο στα parapolitika.gr.