Τζος Φίσερ: Ποιος ξεγράφει τον Ολυμπιακό;

ÃÊÅÔÓÅÂÉÔÓÉÏÕÓ ÖÉÓÅÑ   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÉËÌÐÁÏ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2011-2012)  GECEVICIUS FISHER   OLYMPIAKOS - BILBAO (EUROLEAGUE 2011-2012)

Τζος Φίσερ: Ποιος ξεγράφει τον Ολυμπιακό;

Έχοντας φορέσει δύο φορές την φανέλα της Ρεάλ ο Τζος Φίσερ που πλέον παίζει στην Ελευσίνα είναι ο ιδανικός για να αναλύσει το παιχνίδι των Μαδριλένων.

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις σου για τη σειρά του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ;

“Νομίζω ότι μας περιμένει μία πολύ δυνατή και ωραία σειρά. Σίγουρα η Ρεάλ είναι το φαβορί, όμως τα τελευταία χρόνια αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο του μπάσκετ. Θα είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων”.

Ποια είναι η άποψη σου για την φετινή Ρεάλ;

“Η φετινή Ρεάλ είναι μία εξαιρετική ομάδα. Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας έχει μείνει κι όταν έχεις παίκτες με ταλέντο όπως αυτοί γίνεται πιο εύκολο, καθώς γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και συνεργάζονται καλύτερα. Επίσης έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο”.

Ποια ομάδα νομίζεις πως έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης;

“Νομίζω ότι η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει στο Final 4. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να ξεχάσω τι έκανε ο Ολυμπιακός στην ΤΣΣΚΑ πριν δύο χρόνια όταν όλοι περίμεναν ότι η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει. Όπως καταλαβαίνετε θα γίνει μία καλή σειρά γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό”.

Πηγή http://euroleague.sport24.gr/article/2737974/poios_ksegrafei_ton_olympiako.html