Το παλεύει ο Κολέ

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κολέ συναντήθηκε ξανά με τον πρόεδρο της Στρασμπούρ ώστε να “σπάσουν” το συμβόλαιο συνεργασίας τους, καθώς επιθυμία του κόουτς είναι να έρθει στον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι, όμως, θέλουν buyout για να τον αφήσουν.

-Le Mans/Gravelines Dunkerque- ProA

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κρατούν… σιγή ιχθύος για το θέμα του προπονητή, με τον Μίλαν Τόμιτς, πάντως, να χαρακτηρίζεται φαβορί ώστε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι πρόεδροι της πειραϊκής ΚΑΕ κινούνται μυστικά και αθόρυβα και οι πληροφορίες έρχονται από το εξωτερικό.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Γάλλου κόουτς, Βενσάν Κολέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο τόσο με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας (Πρωταθλητής Ευρώπης στα γήπεδα της Σλοβενίας το 2013, χάλκινος στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας), όσο και με την Στρασμπούρ.

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο 51χρονος τεχνικός δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να έρθει στην πειραϊκή ομάδα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Στρασμπούρ.

 

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, όμως, το θέμα δεν έχει τελειώσει.

Όπως αναφέρει το κείμενο, ο φιλόδοξος Βενσάν Κολέ είχε νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της Στρασμπούρ ώστε να συζητήσουν την πρόταση των ερυθρολεύκων, έχοντας την επιθυμία να “σπάσει” το υπάρχον συμβόλαιο του με τον σύλλογο, καθώς η μεγάλη του επιθυμία είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο διοικητικός ηγέτης της γαλλικής ομάδας δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά για να δώσει την έγκριση του ζητάει ένα μεγάλο buyout από τους ερυθρόλευκους.

 

Το θέμα, λοιπόν, είναι αν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να καλύψουν το buyout που ζητά ο πρόεδρος της Στρασμπούρ για να αποδεσμεύσει τον Βενσάν Κολέ, δίχως γίνεται γνωστό το χρηματικό ποσό που ζητάει. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, πως ο Γάλλο τεχνικός το… παλεύει για να έρθει στον Πειραιά.

πηγή: RedPlanet.gr