Σήμερα εκδικάζεται η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Λίγο πριν το τζάμπολ των τελικών της Α1, το ενδιαφέρον στρέφεται αρχικά σήμερα στο γραφείο του αθλητικού δικαστή κι εν συνεχεία την Πέμπτη σε αυτό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. .

090308

 

Οι τελικοί της Basket League αρχίζουν την Κυριακή, αλλά πριν και μεταξύ των μαχών στα παρκέ του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ, θα υπάρχουν κι άλλες σε… αίθουσες.

Σήμερα εκδικάζεται από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την «… έλλειψη μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή και καταστολή της εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια της ομάδας στον αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ στις 2 Μαΐου». Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταγγείλει τη φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη και ζητούν την τιμωρία των «πράσινων» τονίζοντας πως βάσει του πειθαρχικού κώδικα σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται ποινή τριών ως πέντε αγωνιστικών τιμωρίας.

Εξάλλου, για την Πέμπτη (11/6) έχει οριστεί η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με τη νέα της σύνθεση και θα μελετήσει την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τις 8 Μαΐου για «… εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο», με τους Πειραιώτες να αναφέρουν πως έχουν καταθέσει «… έγγραφα και λοιπά στοιχεία που αποδεικνύουν την πασίδηλη εικονικότητα της πρόσφατης μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο».

Όλα αυτά κι ενώ το Σάββατο ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής κάλεσε σε σύσκεψη τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη Αγγελόπουλο, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνο Παπαδόπουλο, του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Χαλβατζάκη, καθώς επίσημης και τον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

 

πηγή: Sportfm.gr