Σφαιρόπουλος: “Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκθείασε τους παίκτες του και για την καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Λιμόζ και για το γεγονός ότι κατάφεραν να προκριθούν ως πρώτοι από την φάση των ομίλων.

021

«Υπάρχουν αναμνήσεις από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Λιμόζ, τα οποία στο παρελθόν ήταν ντέρμπι. Εμείς θέλαμε να νικήσουμε και να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο και να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι. Η Λιμόζ είναι μια παραδοσιακή ομάδα του μπάσκετ, έχει κερδίσει πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους, τους αξίζει πάντα να είναι εδώ». Είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε:

Για το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που οδηγεί την ομάδα σε εκτός έδρας νίκη επί της Λιμόζ:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου που κερδίσαμε εδώ πρώτη φορά. Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον έλεγχο του ρυθμού, πήραμε προβάδισμα από την αρχή και σε κάποιες στιγμές παίξαμε και αμυντικά και επιθετικά πολύ καλά. Τα ποσοστά δείχνουν ότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο. Συγκεντρωτικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι». 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης είπε τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Γι’ αυτό δουλέψαμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα final 4, πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα, προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι».