Ποιος, πού, πότε, γιατί και πως κύριε Μαυροκεφαλίδη

Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr, αναρωτιέται που και πότε χτύπησε ο Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος και επικαλέστηκε τραυματισμό για να μην ακολουθήσει την Εθνική ομάδα. Γιατί τα πράσινα ρεπορτάζ δεν έχουν γράψει τίποτα περί… τραυματισμού.

ÓËÏÕÊÁÓ ÌÁÕÑÏÊÅÖÁËÉÄÇÓ ÐÑÉÍÔÅÆÇÓ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2013)

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τους εκλεκτούς του Φώτη Κατσικάρη μου δημιουργήθηκε μια μεγάλη απορία, αλλά το πιο παράξενο είναι πως δημιουργήθηκε μόνο σε μένα και μάταια περιμένω να δω κάποιο σχετικό κείμενο. 

Ποια είναι αυτή; Οι βασικές αρχές της δημοσιογραφίας είναι το ποιος, το που, το πότε, το γιατί και το πώς. Τίποτα απ’ αυτά δεν απαντάται στην περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και του περίεργου τραυματισμού του.

Ο Κατσικάρης δήλωσε στην επίσημη δήλωση του για την ανακοίνωση των διεθνών που επέλεξε για το Μουντομπάσκετ: “Όσο για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ενημέρωσε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αγκώνα, οπότε και δεν μπορεί να βοηθήσει”. 

Κι ερωτώ; Πότε τραυματίστηκες Λουκά; Πως τραυματίστηκες Λουκά; Πού τραυματίστηκες Λουκά; Γιατί δεν το ήξερε κανένας Λουκά; Ποιος σε τραυμάτισε Λουκά;

Έψαξα όλα τα ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού σε εφημερίδες και site. Διάβασα ακόμα και τις βούλες. Για τραυματισμό στον αγκώνα δεν είδα πουθενά. Δεν είδα τίποτα πριν την ανακοίνωση της ΕΟΚ, δεν είδα και τίποτα μετά απ’ αυτή.

Μήπως το πρόβλημα είναι Οσφυοκαμψία που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάποτε;

Κι έχω κι άλλα ερωτήματα. Ποιος ακριβώς είναι ο τραυματισμός σου Λουκά; Πότε θα χειρουργηθείς Λουκά; Πόσες μέρες θα απουσιάσεις Λουκά; Γιατί δεν είχες κάνει το χειρουργείο νωρίτερα Λουκά;

Έψαξα απαντήσεις και σ’ αυτά τα ερωτήματα αλλά μάταια. Ο βασικός σέντερ του Παναθηναϊκού θα κάνει χειρουργείο και τα πράσινα ρεπορτάζ δεν αναφέρουν κουβέντα! Κανείς δεν έχει αγωνία να μάθει.

Κι έχω ερωτήματα και για την Ομοσπονδία; Επίσημα δεν είπατε κουβέντα, ανεπίσημα πάλι δεν είπατε κουβέντα. Θα μας πείτε κύριοι της ΕΟΚ τι θα γινόταν αν στη θέση του Μαυροκεφαλίδη ήταν ο Πρίντεζης; Θα γράφατε μέχρι του χρόνου!

πηγή: Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr