Πατήστε τους (video)

Περίπου 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και εμψύχωσαν τους παίκτες, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης τους, ενόψει του πέμπτου τελικού στο ΟΑΚΑ.

priTo ραντεβού είχε δοθεί στις 18:00 στο πάρκινγκ του ΣΕΦ και περίπου 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το “παρών” εκεί. Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τους παίκτες να έρθουν, καθώς στις 19:00 ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Οι παίκτες κατέφθαναν ένας-ένας και μόλις κάποιος από αυτούς γινόταν αντιληπτός γνώριζε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι με τον τρόπο τους, χειροκροτώντας τους, τραγουδώντας συνθήματα, αλλά και μιλώντας μαζί τους, προσπάθησαν να τους εμψυχώσουν ενόψει του πέμπτου τελικού της Τετάρτης (4/6, 19:45) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοι, μεταξύ άλλων, έλεγαν στους παίκτες πως “είστε καλύτεροι, αποδείξτε το ξανά μέσα στο ΟΑΚΑ, πατήστε τους! Μπορείτε να πάρετε το Πρωτάθλημα. Παίξτε με πάθος, αυτό θέλουμε. Παίξτε όπως τους νικήσατε στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη φορά. Είμαστε δίπλα σας. Πάρε το Πρωτάθλημα και θα έρθουμε εδώ χιλιάδες μετά το ματς. Σας πιστεύουμε”.

Την μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισαν κυρίως οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Μπράιαντ Ντάνστον και Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ επικράτησε… πανδαιμόνιο μόλις έφτασε στο ΣΕΦ ο Βασίλης Σπανούλης. Τότε, ο κόσμος του Ολυμπιακού περικύκλωσε το αυτοκίνητη του, τον αποθέωσε και φώναζε δυνατά “Βασίλη-Βασίλη… μάδα το “τριφύλλι”,με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να ζητούν νίκη και Πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θέλησαν να μιλήσουν, ήταν συγκρατημένοι στις αντιδράσεις τους, αλλά ευχαρίστησαν τον κόσμο που ήρθε στο ΣΕΦ ώστε να τους εμψυχώσει.

Δείτε βίντεο από το ΣΕΦ:


Sport24: Αποθέωση σε Πρίντεζη-Μάντζαρη από sport24tv