Στο Καζάν για την νίκη!

Στο Καζάν για την νίκη!

Στο Καζάν έφτασε χθες ο Ολυμπιακός ο οποίος θα αντιμετώπιση την Ούνιξ σε ένα παιχνίδι που κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει σε αυτό το κρίσιμο ματς τους τραυματίες  Σπανούλη, Λοτζέσκι και Γιανγκ και με τον Παπαπέτρου να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή αν και αμφίβολος.

Σφαιρόπουλος :

«Σίγουρα έχουμε απουσίες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Έχω πει πολλές φορές ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλο το υλικό, διαθέτουμε καλούς παίκτες, παίκτες που μπορούν να καλύψουν όλα τα κενά. Πηγαίνουμε να παλέψουμε, όπως θα πηγαίναμε και εάν ήμασταν πλήρεις. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ούνιξ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, είναι ομάδα έδρας. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη, επομένως πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να παίξουμε σε άμυνα και επίθεση όπως θέλουμε εμείς και να κατακτήσουμε τη νίκη» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ενώ ο Παπανικολάου  έκανε και λίγο χιούμορ

«Μήπως έπρεπε να σκεφτούμε να ερχόμασταν στο αεροδρόμιο με ταξί». Στη συνέχεια εξήγησε: «Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάθε ομάδα περνάει δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα, να κοιτάς μπροστά και τι μπορείς να κάνεις στο παρκέ. Να μην κοιτάς τι σου φέρνει κακή ενέργεια και αρνητισμό. Πάμε να δείξουμε χαρακτήρα μέσα στο παρκέ. Ο καθένας θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει, μέχρι την τελευταία σταγόνα ενέργειας. Δεν υπάρχει περιθώριο να φυλάξεις ενέργεια, ούτε τίποτα. Είμαστε δέκα άτομα και πάμε να τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ. Κοιτάξτε, δεδομένων των συνθηκών, δεν κοιτάζουμε την άλλη ομάδα, αλλά τη δική μας».