Σφαιρόπουλος: «Δεν παραδοθήκαμε»

Σφαιρόπουλος: «Δεν παραδοθήκαμε»

Εμφανώς χαρούμενος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στάθηκε στη μαχητικότητα της ομάδας του, όταν βρέθηκε πίσω στο τέταρτο δεκάλεπτο.

ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Παρά το κακό του ξεκίνημα στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και έτσι κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη επί της Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς, καθώς η Εφές είναι πολύ δυνατή όταν παίζει στην έδρα της. Δείξαμε χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν παραδοθήκαμε. Τα τελευταία πέντε λεπτά της κανονικής διάρκειας ήμασταν πίσω με 11 πόντους, ωστόσο δεν τα παρατήσαμε και πήγαμε το ματς στην παράταση. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, αφού δώσαμε μόλις 30 πόντους στην Εφές.

Επίσης, είχαμε 52% ευστοχία στα δίποντα. Ξέραμε, όμως, πως η Εφές θα αντιδρούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ενώ σκόραραν πολλά τρίποντα. Ωστόσο, στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης, επιστρέψαμε στο ματς. Στην παράταση πετύχαμε κρίσιμα καλάθια και έτσι πήραμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.