ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ενημέρωση για τους κατόχους εισιτηρίων

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ενημέρωση για τους κατόχους εισιτηρίων

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι κατά τη διαμονή τους στη Μαδρίτη και σχετικά με τα εισιτήριά τους, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

KOSMOS

Η ανακοίνωση είναι πάρα πολύ μεγάλη και όσοι έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο, καλά θα κάνουν να τη διαβάσουν προσεκτικά, καθώς οι λεπτομέρειες που υπάρχουν είναι πολύ σημαντικές.

Αναλυτικά…

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για το Final Four της Μαδρίτης απο την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα πρέπει να διαβάσουν και να εφαρμόσουν τις παρακάτω οδηγίες της διοργανώτριας αρχής:

1. Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων, οφείλουν να το διατηρούν στη κατοχή τους για το χρονικό διάστημα της παραμονής τους στο γήπεδο, και αν τους ζητηθεί, από την ασφάλεια του γηπέδου ή εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής, οφείλουν να τους το επιδείξουν.

2. Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων συμφωνούν να καθίσουν στις συγκεκριμένες θέσεις που τους αντιστοιχούν, να συμπεριφέρονται με κόσμιο τρόπο και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής, έτσι ώστε να αποφεύγονται καταστάσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους θεατές, τους συμμετέχοντες αλλά και το προσωπικό της διοργάνωσης ή ακόμα και να διακινδυνεύσουν την ομαλή διεξαγωγή της.

3. Δεν θα επιτρέπεται η έξοδος από το γήπεδο και η επανείσοδος σε κανέναν φίλαθλο κατά τη διάρκεια των αγώνων της ιδίας ημέρας.

4. Οι αρχές του γηπέδου, οι τοπικές αρχές και η διοργανώτρια αρχή καθώς επίσης και η Euroleague διατηρούν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο ή να απομακρύνουν τον οποιονδήποτε δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς και τις οδηγίες των αρχών του γηπέδου, των τοπικών αρχών και της Euroleague, τους όρους που αναγράφονται στο εισιτήριο, ή οποιουδήποτε η συμπεριφορά κρίνεται ακατάλληλη από τις αρχές του γηπέδου, τις τοπικές αρχές και της Euroleague. Επιπλέον δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όποιον κάτοχο εισιτηρίου βρίσκεται ή φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλκοόλ, διεγερτικών ουσιών ή άλλων παρόμοιων ουσιών, και θα απομακρύνεται εκτός του γηπέδου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο φίλαθλος δεν θα αποζημιώνεται για την αξία του εισιτήριου του.

5. Ο Κάτοχος υπόκειται σε προσωπικό έλεγχο αλλά και των αντικειμένων που φέρει στη κατοχή του, σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία, με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας όλων των θεατών. Για το σκοπό αυτό και για την άνεσή τους, οι κάτοχοι παρακαλούνται να φτάσουν στο γήπεδο δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι κάτοχοι που φτάνουν μετά από την προκαθορισμένη ώρα θα οδηγηθούν σε ειδικό χώρο αναμονής και μόνο κατά τη διάρκεια ενός κατάλληλου διαλείμματος θα καθίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού, χωρίς να μπορεί να τους εγγυηθεί η διοργανώτρια αρχή το αν θα καθίσουν πριν από την έναρξη του αγώνα.

6. Σαν κάτοχος εισιτηρίου θα υποβληθείτε σε προσωπικό έλεγχο καθώς επίσης και όλες οι αποσκευές σας, με απώτερο σκοπό την δική σας ασφάλεια. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο γήπεδο δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων φθάσουν μετά από αυτό το χρονικό σημείο, θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο κατά τη διάρκεια μιας κατάλληλης παύσης και θα καθίσουν με τις οδηγίες των ανθρώπων του γηπέδου, χωρίς να τους εγγυάται η θέση τους πριν την έναρξη του αγώνα.

Για την είσοδο σας στο γήπεδο απαγορεύεται ρητά να έχετε στην κατοχή σας τα εξής:

• Αλκοολούχα ποτά
• Φαγητό
• Μπουκάλια
• Μεταλλικά κουτάκια και κονσέρβες
• Ναρκωτικές και διεγερτικές ουσίες, όπως και άλλες παρόμοιες ουσίες
• Προωθητικό υλικό πολιτικού και διαφημιστικού περιεχομένου
• Γυάλινα μπουκάλια και τοξικές ουσίες
• Σακούλες μεγαλύτερες από το μέγεθος που ορίζουν οι Κανονισμοί
• Όπλα οποιουδήποτε τύπου
• Αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα (αναπτήρες, κέρματα, ομπρέλες, μπρελόκ, κοντάρια, δοχεία με συμπιεσμένα προωθητικά αέρια κτλ)
• Επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες
• Βεγγαλικά, φωτοβολίδες, εκρηκτικά ή άλλου τύπου εύφλεκτα, καπνογόνα ή καυστικά υλικά
• Ζώα, εκτός των σκύλων οδηγών
• Λέιζερ
• Τηλεβόες
• Σημαίες ή λάβαρα μεγαλύτερα από 2μ. X 2μ. Το υλικό όλων αυτών πρέπει να είναι οπωσδήποτε βραδυφλεγές.
• Απαγορεύεται επίσης η χρήση λαβάρων, συμβόλων και εμβλημάτων που μπορεί να προκαλέσουν βία ή περιέχουν μηνύματα με περιεχόμενο φυλετικών, εθνικών και άλλων διακρίσεων.

7. Φορητές κάμερες, HD και ψηφιακές κάμερες μέχρι 10 megapixel επιτρέπονται εντός του γηπέδου. Οποιαδήποτε άλλα μηχανήματα βιντεοσκόπησης εικόνας και ήχου με ανάλυση μεγαλύτερης των 10 megapixel δεν θα επιτρέπονται. Η λήψη φωτογραφιών επιτρέπεται μόνο για προσωπική χρήση, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαγορεύεται. Παρομοίως, οποιαδήποτε μαγνητοσκόπηση και αναμετάδοση των αγώνων (είτε πριν τον αγώνα, κατά τη διάρκεια του, στις διακοπές, στο ημίχρονο ή και μετά το τέλος του) εξ’ ολοκλήρου ή τμηματικά συμπεριλαμβανομένου και της αναμετάδοσης μέσα από το internet και κινητά τηλέφωνα απαγορεύεται.

8. Παιδιά κάτω 15 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα άνω των 18 ετών. Βρέφη κάτω των 18 μηνών δεν χρειάζονται εισιτήριο. Αυτά τα βρέφη δεν θα έχουν συγκεκριμένη θέση, αλλά θα κάθονται μαζί με τον ενήλικα. Για την απόδειξη της ηλικίας των παιδιών, θα χρειαστεί η επίδειξη του πιστοποιητικού γεννήσεως ή άλλου σχετικού εγγράφου.

Τέλος, λόγω του ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια, φίλαθλοι οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια των αγώνων του Final Four 4, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στην Μαδρίτη για την περίπτωση εύρεσης εισιτηρίων εκεί.