Χαπ : «Θα δώσω το 110% μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Χαπ : «Θα δώσω το 110% μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

Χαρούμενος για την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάζεται αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο Ιθαν Χαπ, ερχόμενος για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Χαπ

Ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε ότι: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι την πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας είμαι εδώ. Πέρασα τέσσερα χρόνια στο Ουισκόνσιν όπου έμαθα μπάσκετ εκεί και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Υπάρχουν λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και αισθάνθηκα αμέσως ότι αυτή είναι θα είναι η ομάδα μου».

Αναφορικά με το δυνατό του σημείο; Υποστήριξε πως «είναι ότι μπορώ να δημιουργήσω παιχνίδι γιατί μεγάλωσα ως γκαρντ γιατί έχω αυτήν τη δυνατότητα και γιατί μπορώ να λειτουργήσω με αυτό τον τρόπο από την θέση του σέντερ και να βοηθήσω εκεί».

Παράλληλα δήλωσε ότι: «θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω ότι το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος μου» για να κλείσει τις δηλώσεις του τονίζοντας ότι: «Έχω δει αρκετά βίντεο της ομάδας μου και το διαφορετικό που βλέπω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ότι παίζουν φυσικό μπάσκετ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου. Είδα και κάποια βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω το 110% των δυνάμεών μου σε κάθε παιχνίδι».