Μπαρτζώκας: «Έχουμε τρεις τελικούς»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε τρεις τελικούς»

Σοβαρότητα και διάθεση είδε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τους παίκτες του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα αλλά τόνισε πως έπονται τρία πολύ δύσκολα ματς στο Top 16.

234534

Ικανοποιημένος για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός και φυσικά την άνετη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, δεδομένης της κρισιμότητάς του. Χρειαζόμασταν τη νίκη και η προσήλωσή μας στο αμυντικό κομμάτι ήταν άξια συγχαρητηρίων. Θέλαμε να αποκόψουμε τον Ερτέλ από τη δημιουργία και την εκτέλεση, καθώς και να περιορίσουμε τον Πλάις, αλλά και να τον φθείρουμε στην επίθεση. Τα καταφέραμε κι αυτό μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η κυριαρχία μας στα ριμπάουντ αποτυπώνει την προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε. Η συνέχεια περιλαμβάνει τρεις τελικούς για μας ξεκινώντας από τη Μάλαγα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία σε δύο παίκτες. «Ο Βασίλης έχει ακόμη πόνους, αλλά προσπάθησε να παίξει παρότι είναι ανέτοιμος. Δεν είναι τελείως καλά, αλλά η επιρροή που έχει στην ομάδα μας είναι μεγάλη, αγωνιστικά αλλά και με την προσωπικότητά του. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάντζαρη γιατί αμύνθηκε πολύ καλά στον Ερτέλ, ενώ είχε και εννιά ασίστ. Ήταν η έκφραση για το πώς θέλουμε να παίξουμε, δημιουργικοί και ομαδικοί».

Για την προ ημερών τοποθέτηση του Πέτγουεϊ πως δεν θα ξαναγράψει στα social media, είπε: «Ο Μπρεντ έχει φοβερό κίνητρο και παίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αυτό το επίπεδο. Έχει μεγάλη ευκαιρία. Το βιώνει ψυχολογικά και σωματικά. Θέλαμε να ξαναμπεί στο rotation μετά τον τραυματισμό του και να συνεχίσει να μας δίνει αυτά που μας δίνει. Δεν με απασχολεί τι γράφει καθένας στα social media. Έχει πάψει να με απασχολεί», προσθέτοντας πως δεν έχει κάτι σοβαρό από το χτύπημα στη μέση του.

Κλείνοντας, είπε πως «… αφιερώνω τη νίκη στον γυμναστή μας, Αντρέα Γκατζούλη, που έχασε τον πατέρα του τη νύχτα. Όλοι μας κάνουμε τη δουλειά μας πολλές φορές έχοντας προσωπικά θέματα. Θα ήθελα σε ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης να του αφιερώσω τη νίκη».