Μπαγκάτσκις: «Παρακολούθησα το καλύτερο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Μπαγκάτσκις: «Παρακολούθησα το καλύτερο ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Μπορεί η Νίζνι Νόβγκοροντ να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην έδρα της, ωστόσο ο Άιναρς Μπαγκάτσκις εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το θέαμα που παρακολούθησε από την ομάδα του Πειραιά!

222115

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού υποκλίθηκε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις μετά την ήττα της Νίζνι, με τον προπονητή της ομάδας του Νόβγκοροντ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το καλύτερο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις:

«Είχα την καλύτερη θέση για να παρακολουθήσω το καλύτερο ευρωπαϊκό μπάσκετ απόψε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ενδεχομένως οι ηγέτες μας να αγωνίζονται αρκετά, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά στην άμυνα. Σε κάποιες περιπτώσεις παίζαμε καλή άμυνα για 20 δευτερόλεπτα, αλλά δεχόμασταν καλάθι. Ο Ολυμπιακός ήταν συνεχώς κοντά μας και είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τέτοια λάθη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, παρά το γεγονός πως οι παίκτες μας είναι εξαντλημένοι, ενώ δεν ξέρω τι θα γίνει τη Δευτέρα με τη Χίμκι. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους».