Μπαρτζώκας: «Μη στεκόμαστε στα αρνητικά»

coachB

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν στάθηκε πολύ στο επεισόδιο μεταξύ Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού, αλλά στη νέα νίκη της ομάδας του.

«Το επεισόδιο χάλασε την εικόνα του παιχνιδιού, ειδικά για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες που ήταν στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε για το αν η χαρά για τη νίκη από το επεισόδιο: «Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου με 20 πόντους διαφορά, επιδεικνύει σταθερότητα και δεν μπορεί να στεκόμαστε κάθε φορά στα αρνητικά και πρέπει να σταθούμε στη χαρά που δίνει η ομάδα στους φιλάθλους της.

Θεωρώ πολύ σημαντικό για τον κόπο των παιδιών και τη δουλειά που κάνουμε το γεγονός πως ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την πρόκριση και την πρωτιά. Κάναμε αυτό το ρεκόρ με τις 17 νίκες, που μας αφήνει ένα μικρό χαμόγελο. Νιώθουμε περήφανοι για τον τρόπο που δουλέψαμε, γιατί είχαμε άτυχες στιγμές».

Για τον Πέτγουεϊ, ο Μπαρτζώκας, είπε: «Ο Πέτγουεϊ χτύπησε τον ώμο του, πάει για μαγνητική και ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό, γιατί θα αποτελεί πλήγμα».

Τέλος, για τη βράβευση του Σπανούλη, τόνισε τα ακόλουθα: «Θα ήθελα να συγχαρώ εκ μέρους όλης της ομάδας στον Βασίλη Σπανούλη για τη βράβευσή του. Νιώθουμε κι εμείς λίγο μέρος αυτής της τιμής».