Βαγγέλης Μάντζαρης: “Δείξαμε χαρακτήρα”

Μάντζαρης: “Δείξαμε χαρακτήρα”

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακος δεν πανηγυρίζει, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

1116123

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πώς οι Πειραιώτες δεν πανηγυρίζουν, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Μεγάλη νίκη, είχε 25 σερί αγώνες ο Παναθηναϊκός και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει“, ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ.

Για το πιο ήταν το “κλειδί” της νίκης είπε: “Ο πλουραρισμός, η άμυνα, οι σωστές επιθέσεις. Βγάλαμε σωστά σουτ και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να επιβάλει το ρυθμό του. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος“.

Στη συνέχεια είπε: “Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 ματς και έχεις την πίεση να κερδίσεις, υπάρχει άγχος. Δείξαμε όμως χαρακτήρα όταν πλησίασαν και πήραμε το παιχνίδι“.

Τέλος δήλωσε: “Αν είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός είναι η άμυνα. Και εμείς κάναμε καλές επιλογές. Τα βάλαμε σήμερα και κερδίσαμε“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0