«Ο Τζέιμς είναι παίκτης της Μπιλμπάο»

«Ο Τζέιμς είναι παίκτης της Μπιλμπάο»

Το gavros.gr επικοινώνησε με τον Μπόρις Γκόρενς, εκπρόσωπο του Αμερικανού σέντερ και μας μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του…

james

Στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Σον Τζέιμς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ ανήκει στην Μπιλμπάο, είναι μία καλή λύση την οποία εξετάζει ο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά όχι και η μοναδική. Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπός του, Μπόρις Γκόρενς, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, μιλώντας στο gavros.gr.

«Ξέρω για τις φήμες. Το μόνο που έχω να πω είναι πως ο Τζέιμς είναι παίκτης της Μπιλμπάο», αρκέστηκε να πει για τον πελάτη του. Πάντως, το ενδεχόμενο πως δεν… διέψευσε τίποτα, ίσως να λέει και πολλά. Ίσως και τίποτα, όμως!

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι δηλώσεις του ίδιου του Τζέιμς. «Από τη δική μου πλευρά, όσα γράφονται είναι μόνο φήμες. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν και οι ατζέντηδές μου, δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα. Είμαι παίκτης της Μπιλμπάο. Όλοι εδώ είναι πολύ εντάξει απέναντί μου και εγώ σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά, μία μέρα πριν την αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Όλντεμπουργκ, για το Eurocup.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Σον Τζέιμς αποτελεί μία λύση για τον Ολυμπιακό και εξετάζεται κάθε παράμετρος. Όπως είναι λογικό, όμως, δεν είναι και η μοναδική περίπτωση που απασχολεί τον πρωταθλητή Ελλάδας…