Backcourt Pitbull!

Doron!

 

Καλημέρα!

Έγινε συνήθεια να γράφω ξημερώματα πια, αλλά με τρώει το χέρι μου και πλέον υπάρχει καλός λόγος να χάσω πάλι τον ύπνο μου! Επιτέλους, ποντάραμε σε άλογο που έπρεπε να το κάνουμε! Ειλικρινά δε πήγαινε καν το μυαλό μου ότι θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με την περίπτωσή του, κρίνοντας από τα ονόματα που βγαίναν προς τα έξω όλο αυτόν τον καιρό. Το έγραφα, αλλά νόμιζα ότι ανήκει στη δική μου μπασκετική (εικονική) πραγματικότητα και μόνο η εξέταση της περίπτωσής του. Και η πλάκα είναι ότι ακόμη βλέπω μια σχιζοφρένεια στο τι πήγαμε να χτυπήσουμε, μιας και όλες οι περιπτώσεις ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αλλά μόνο του Πέρκινς (νομίζω) αυτό που χρειαζόμασταν τώρα. Για αυτό και είχα προτείνει τη λύση του Κατσίβελη και το βάρος να μετατοπιζόταν στο “5”. Στο πέντε μάλλον θα μείνουμε ως έχουμε και πάμε να κάνουμε μια πρόβλεψη… ΄Η μάλλον, πριν πάμε εκεί θα το πω και αυτό, γιατί και εκεί το ‘χα το feeling αλλά κοιτάξαμε να δέσουμε τον τρελό-Dorsey και όχι να δυναμώσουμε την ομάδα έτσι που τώρα απλά θα κοιτάζαμε (κυριολεκτικά) αφ’ υψηλού τους ΠΑΝΤΕΣ… Δυο λέξεις απλά (και περιμένω ορυμαγδό!)… Bird Andersen!

ΟΚ, το παραδέχομαι. Με τον Doron Perkins δεν είμαι αντικειμενικός! Τον τυπά τον κάνω κέφι πολύ άσχημα! Μιλάμε για τον Ντάβιντς του basket ball. Ποδοσφαιρικό σχόλιο μεν, στο μυαλό μου απόλυτα συμβατό δε! Λοιπόν, έχουμε τη χαρά να κατέχει το ρόστερ μας ίσως το καλύτερο αμυντικά προσανατολισμένο γκάρντ στην Ευρώπη! Και το “ίσως” δε θα έμπαινε αν δεν είχα χάσει τα ίχνη του (εννοώ στο να έχω την ευχέρεια να τον παρακολουθώ και όχι να διαβάζω τα κατορθώματά του μόνο). Πάω στοίχημα ότι από χθες, θα τα ‘χετε βλεφαριάσει και εσείς λίγο-πολύ αυτά που θα πω, αλλά τι να κάνω?

Μυώδης, χτιστός κυριολεκτικά, με φήμη team player και καλού παιδιού (να το πάλι!), με τεράστιο και τρομοκρατικό για τα αντίπαλα γκάρντς wingspan, με ιδιαίτερες επιδόσεις στην άμυνα επί της μπάλας και “κλέφτης” επιπέδου ταινιών Guy Ritchie. Σκεφτείτε έναν Kyle Hines που να παίζει point guard! Δε ποστάρεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ποσότητες ενέργειας για να διαθέσει και να συμπαρασύρει και νομίζω ότι και θα δέσει γρήγορα στην ομάδα και θα “σηκώσει” τον Παπ, τον Πριντ και τον Πέρο που θέλουν transition και βομβαρδισμούς (το ΣΕΦ επίσης)! Αν και τον θεωρώ επίσης εξαιρετικό ball handler, μάλλον θα πάει στο να μαγκώσει κόσμο και κοσμάκη και να δώσει τον απαραίτητο χώρο στον Σπαν για να κάνει τα δικά του. Με Law, Σλούκα…μάγκες ΠΕΤΑΜΕ σας λέω! Δυνατό drive και post game για τα κυβικά του, με καλό σουτ (αν μπουν αυτά που βάζει συνήθως θα είμαστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ, δεν ανέφερα τυχαία τα υπόλοιπα guards της ομάδας ) χώρια τα 3ρια και τα 4ρια που θα ανεβούν, ήρθε η γαμώ-ώρα να ξαναφορτσάρουμε! Λογικά δε θα ξαναδούμε σετ παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι θα κρύψουμε και την τρύπα του όζοντος (Powell) προς τα πίσω (λογικά…) με έναν τρόπο παρόμοιο με εκείνον τον Νοεμβρίου.

Παίδες έχω καλό feeling σας λέω. Μένει μόνο να δούμε πως θα απαντήσει ο ζελές. Γιατί αν κάνει το λάθος και μείνει με 1.5 guard μέχρι τέλους, θα χρειαστούν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από Αναστόπουλους και ΚΕΔ για να πάρουν έναν (1) έστω τελικό! Και το γράφω από τώρα, θυμηθείτε με.

ΟΛΟΙ ΣΕΦ με Κάχα, αρχίζει το κυρίως μέρος της αντεπίθεσης!