«Ανυπομονεί για την επόμενη πρόκληση»

«Ανυπομονεί για την επόμενη πρόκληση»

Πρόταση στον Μάλκολμ Ντιλέινι έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» και το καλό στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως ο παίκτης είναι ελεύθερος από την Μπάγερν, άρα οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και να γίνει, θα γίνει μόνο με τον παίκτη και όχι με την ομάδα του Μονάχου.

ÍÔÉËÁÍÅÉ ËÏ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÃÅÑÍ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014) DELANEY LAW  OLYMPIAKOS - BAYERN (EUROLEAGUE 2013-2014)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας welt.de από εκεί και πέρα και το ύφος γραφής, ο Μάλκολμ Ντιλέινι θα αποτελέσει παρελθόν από τους Γερμανούς και από τη στιγμή που ανάρτησε κάποια μηνύματα στο instagram, φαίνεται ότι το τέλος της συνεργασίας με τους Γερμανούς είναι πάρα πολύ κοντά.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά. «Το ενός έτους συμβόλαιο του 25χρονου ολοκληρώθηκε. Η Μπάγερν προσπαθεί να τον κρατήσει. Λέγεται ότι έχει προσφορά από τον Ολυμπιακό, ο Πέσιτς από τη μεριά του λέει: “Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση”. Ο Ντιλέινι πέταξε το Σάββατο για την πατρίδα του τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στο instagram έγραψε πως ήταν χαρούμενος που αγωνίστηκε σε μια “δύσκολη σεζόν, που ήταν και η καλύτερη. Η Μπάγερν θα είναι πάντα το δεύτερο σπίτι μου”. Τώρα ανυπομονεί για την επόμενη πρόκληση».