Ο Λαμιώτης που δεν αφήνει τον Ολυμπιακό από τα μάτια του(photos)

Θυμάστε τον δικό μας Κέππα Αποστόλη που ενδέχεται να ταξιδέψει μέχρι το διάστημα; Πριν φύγει, πετάχτηκε μέχρι τη Βραζιλία…γιατί άλλο…. για την “αρρώστια’ του τον Θρύλο!

Στο Σάο Πάολο πραγματοποιείται το Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και Αμερικής. Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής Ευρώπης απέναντι στη βραζιλιάνικη Πινιέϊρος

Από ότι φαίνεται ο Αποστόλης είναι και γουρλής μιας και ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και δύσκολα θα χάσει και αυτό το κύπελλο!
Όπως λέει και ο ατελείωτες ώρες πτήσεις αλλά για τυον θρύλο δεν κουράζεται ποτέ!

Δείτε φωτογραφίες από την προσωπική του σελίδα στο facebook

Αγκαλιά με το Διηπειρωτικό Κύπελλο βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί της βραζιλιάνικης Πινιέϊρος στο Σάο Πάολο με 81-70.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αν και ανέτοιμοι αγωνιστικά (εξ’ ου και τα 22 λάθη, διπλάσια από τους γηπεδούχους) έδειξαν στο παρκέ πως έχουν μεγάλη διαφορά κλάσης από τους Πρωταθλητές Αμερικής και είναι πολύ δύσκολο να χάσουν με πάνω από 10 πόντους στον δεύτερο τελικό της Κυριακής (17.30 – ΑΝΤ1) και πάλι στο “Τζιμνάσιο Χοσέ Κορέα».

Ο Κέππας αν πάρει και αυτό το κύπελλο θα πετάει σίγουρα στο…διάστημα, άσχετα με την έκβαση του διαγωνισμού που περιμένει να μάθει αν είναι αυτός ο νικητής

Πηγή: Mag24.gr