Εξετάζεται ο Γιούρι Ζντοβτς

Το όνομα του Γιούρι Ζντοβτς είναι ένα από αυτά που γράφτηκαν τελευταία πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναζητά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την παραίτησή του Έλληνα προπονητή πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

timthumb

Ναι μεν ο Μίλαν Τόμιτς κοουτσάρει την ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού κοιτάει τις διάφορες περιπτώσεις που υπάρχουν.

Μια εξ αυτών είναι και του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός που είναι αυτή την περίοδο στον πάγκο της τουρκικής Γκαζιαντέπσπορ έχει το πλεονέκτημα πως είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Ακόμα από την πλευρά του Θρύλου δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, αλλά είναι σίγουρο πως εάν γίνει, μπορεί να έχει αίσια κατάληξη. Εξάλλου, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, η διοίκηση του Ολυμπιακού και της τουρκικής ομάδας έχουν άριστες σχέσεις.

Και παρότι ο Ζντοβτς έχει «κλειστό» συμβόλαιο με την Γκαζιαντέπσπορ, εάν ο Θρύλος κάνει την κίνησή τους, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να καταλήξουν σε συμφωνία.