Πανέτοιμη για την τετράδα η εθνική Ελλάδος κόντρα στη Ρωσία!

Πανέτοιμη για την τετράδα η εθνική Ελλάδος κόντρα στη Ρωσία!

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Ρωσία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και με μια νίκη μπαίνει στην τετράδα, όπου θα έχει δυο ευκαιρίες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου (18:45).

Παίκτες και τεχνική ηγεσία παρουσιάζονται πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με οδηγό την εμφάνιση κόντρα στη Λιθουανία, θα προσπαθήσουν πάρουν ακόμα μια σπουδαία νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα να φτάσουν κοντά στον στόχο που είχε τεθεί από την αρχή της προετοιμασίας, που ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου.Η “επίσημη αγαπημένη” έχει οκτώ χρόνια να πάρει πρόκριση από τη φάση των προημιτελικών και θέλει να “σπάσει” το αρνητικό σερί, που έχει δημιουργηθεί. Ο Κώστας Μίσσας και οι παίκτες του εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχουν ήδη αναλύσει το παιχνίδι των Ρώσων, τονίζοντας στους διεθνείς, το που θα πρέπει να “χτυπήσουν”, ώστε να έρθει η νίκη. Οι διεθνείς θα προσπαθήσουν να πιέσουν τον Σβεντ, ο οποίος θεωρείται το μυαλό της ρωσικής ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί και στο μαρκάρισμα του Μοζγκόφ.

> Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για την Τετάρτη 13/09/2017

Ο Μίσσας ετοιμάζει το πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι Καλάθης και Σλούκας, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι διεθνείς θα έχουν και σε αυτή την αναμέτρηση τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων, που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.