Δήλωση Γιώργου Κ. Αγγελόπουλου

Σε σχέση με όσα παρουσιάστηκαν, σήμερα, διαστρεβλωμένα από την αθλητική εφημερίδα του έκπτωτου διοικητικού παράγοντα της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:

10906062_10153547445348289_5303681406549888278_n

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω οποιαδήποτε από τις δηλώσεις μου που αφορούσαν στο ντόπινγκ,

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω οποιαδήποτε από τις δηλώσεις μου που αφορούσαν στους ισολογισμούς της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός,

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω τη δήλωσή μου ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος παραμένει παράνομα στη θέση του ως έκπτωτος, καθώς αυτή κρίθηκε ότι «είναι αληθής και δεν συνιστά δυσφήμιση της καλαθόσφαιρας»,

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω τη δήλωσή μου ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό, καθώς αυτή κρίθηκε ότι «αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός».

Μάλιστα, προκειμένου να ικανοποιήσω και την όψιμη επιθυμία του Δ. Γιαννακόπουλου για διαφάνεια, παραθέτω αυτολεξεί το σχετικό απόσπασμα του υπομνήματος που κατέθεσα εγγράφως στον Αθλητικό Δικαστή:
«5. Οι επίμαχες δηλώσεις, όπως αποτυπώνονται στην παραπάνω απόφασή Σας, έχουν κατά λέξη ως εξής:
• «Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, (ενν. ο κ. Σ. Χάντζος) να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έρθει εδώ στο φώς της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού με μπράβους»
• «Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε… Τί θα γίνει αν βγάλω εγώ την «Κόκκινη» και κάθε μέρα βρίζω;»

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και επειδή δεν επιθυμώ να εκληφθεί ως υπεκφυγή ή απειθαρχία η παροχή εκ μέρους μου ορισμένων διευκρινίσεων με το από 15.12.2014 υπόμνημά μου, ήδη σε συμμόρφωση προς την απόφαση 58/18.11.2014 του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αναγνωρίζω ότι οι παραπάνω δηλώσεις υπερβαίνουν το αναγκαίο μέτρο της κριτικής, καθώς δεν αποσκοπούσα να προσδώσω σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα της Α1 την εικόνα ενός πρωταθλήματος όπου κυριαρχεί η δύναμη της επιβολής και η απαξίωση των θεσμών, αλλά να στηλιτεύσω τις παράνομες συμπεριφορές ενός συγκεκριμένου διοικητικού παράγοντα και για τον λόγο αυτό τις ανακαλώ με την παρούσα.».