Δεν αγχώνεται ο Σλούκας

Διάθεση της διοίκησης είναι να κάνει πρόωρη ανανέωση και στο συμβόλαιο του Σλούκα και αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Δεν αγχώνεται ο παίκτης για το μέλλον του, ξεκάθαρη η επιθυμία του να μείνει για χρόνια στο μεγάλο λιμάνι.

sloukasΟ 24χρονος γκαρντ, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2008 (σε ηλικία 18 ετών), διανύει ήδη την έβδομη του χρονιά στην ομάδα του Πειραιά (την σεζόν 2010-11 έπαιξε ως δανεικός στον Άρη). Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, αλλά διάθεση της διοίκηση είναι να κάνει και σε εκείνον πρόωρη ανανέωση έως το 2017, με βελτιωμένες απολαβές (το κασέ του φτάνει κοντά στις 400.000 ευρώ).

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το περιβάλλον του παίκτη να αναφέρει πως ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Αλήθεια ή ψέμματα, αυτό θα φανεί στην πορεία, καθώς οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, το φετινό καλοκαίρι δραστηριοποιούνται με άκρα μυστικότητα στις (περισσότερες) κινήσεις τους. Ο Έλληνας διεθνής κόμπο-γκαρντ, πάντως, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει Μουντομπάσκετ, δεν αγχώνεται για το μέλλον του. Είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά για τα επόμενα χρόνια, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως οικογένεια του, αλλά δεν βιάζεται.

Το γεγονός πως ανανέωσαν ήδη οι δύο συμπαίκτες του (Πρίντεζης, Μάντζαρης) δεν τον αγχώνει, δεν τον προβληματίζει, ούτε όλα αυτά τον κάνουν να νιώθει ανασφάλεια ή να περιμένει σε… αναμμένα κάρβουνα. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα για την επόμενη χρονιά και δεν έχει πρόβλημα ακόμη και αν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους γίνουν το καλοκαίρι του 2015. Προτεραιότητα του αριστερόχειρα γκαρντ, έτσι και αλλιώς, ήταν και είναι ο Ολυμπιακός.

Να τονίσουμε πως αυτό θα είναι το τρίτο συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό, ύστερα από το πρώτο του 2008 και εκείνο του 2012, διαπραγματεύσεις μάλιστα που κράτησαν για λίγα λεπτά, καθώς η διοίκηση έχει να το λέει πως με τον 24χρονο γκαρντ τις δύο προηγούμενες φορές συμφώνησαν σε όλα από το πρώτο ραντεβού, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Φέτος, μάλιστα, αναμένεται ο ρόλος του Κώστα Σλούκα να αναβαθμιστεί στο ρόστερ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δίνοντας στον αριστερόχειρα γκαρντ περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες τόσο στην δημιουργία, όσο και στην επίθεση.

πηγή: Redplanet.gr