Μπονσού: “Eίμαι ενθουσιασμένος που με επέλεξαν”

Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Δευτέρας (23/6) και λίγες ώρες αργότερα ο εκρηκτικός Άγγλος undersized σέντερ μίλησε στο Eurohoops για την απόφασή του να υπογράψει νωρίς μέσα στο καλοκαίρι και να αφήσει έτσι την Τουρκία και την Γαλατάσαραϊ.

pops-mensah-bonsu-galatasaray-liv-hospital-eb13Πριν λίγες μέρες έγινε κι αυτός μάρτυρας του πρωτόγνορου γεγονότος στους Τουρκικούς τελικούς, με την Γαλατά να μην κατεβαίνει στον 7ο τελικό και την Φενέρμπαχτσε να κατακτάει τον τίτλο χωρίς να παιχθεί το τελευταίο και καθοριστικό ματς της σειράς.

“Αυτό που συνέβη στους τελικούς της TBL ήταν κάτι το πολύ περίεργο και και από την πλευρά μου ως παίκτης, ήταν πολύ δύσκολο να το βλέπω να τελειώνει με τέτοιο τρόπο”, παραδέχεται ο Ποπς που εξηγεί τον συνδυασμό των λόγω που τον έκαναν να υπογράψει πολύ γρήγορα στον Ολυμπιακό.

“Η απόφασή μου ήταν προϊόν των εναλλακτικών που είχα και του τάιμινγκ στο οποίο ο Ολυμπιακός με πλησίασε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το να μείνω στην Γαλατάσαραϊ ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου και θα μου άρεσε να επιστρέψω. Ήταν κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί, όμως, για μια σειρά από λόγους”.

Ο διεθνής Άγγλος σέντερ νιώθει ενθουσιασμένος ως μέλος του Ολυμπιακού. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Ολυμπιακός με επέλεξε και ήδη ανυπομονώ να παίξω για την ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχουν σπουδαία ιστορία και είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω κι εγώ μέλος της”.

Όσο για το περυσινό επεισοδιο στο ΣΕΦ, το νέο μέλος των Ερυθρόλευκων ανέφερε: “Μοιάζει περίεργο τώρα που θα παίξω για τον Ολυμπιακό, αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός δεν έμεινε σε αυτό το συμβάν στον αγώνα του ΣΕΦ και με υπέγραψε”.

πηγή: EUROHOOPS