Μπαρτζώκας: ”Λύσεις στο 3”

Ο Μπαρτζώκας μίλησε για το πιο δυνατό φιλικό των Πειραιωτών και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βρει λύσεις στο “3”. Ίβκοβιτς: “Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη”. Χριστοδούλου: “Είχαμε καλές στιγμές”.

thumbnail

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε:

 “Ήταν για εμάς το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, αλλά το πιο δυνατό. Προφανώς και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες. Εμείς έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στη θέση “3” και  πρέπει να βρούμε λύσεις.Εγώ θα κρατήσω το τρίτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ κακό για εμάς, κάναμε 8 λάθη, είχαμε κακές επιλογές, αλλά θα κρατήσω και την αντίδραση μας όταν βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους.Δεν είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά και αμυντικά και επιθετικά. Εύχομαι καλή τύχη στην Εφές και να έχουν υγεία”.

 Χριστοδούλου: “Είχαμε καλές στιγμές”

 Ο Ανδρέας Χριστοδούλου, τόνισε: “Σήμερα είχαμε το πρώτο μας πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, είχαμε και καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση πάνω στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε στις επόμενες προπονήσει”.

 Ίβκοβιτς: “Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός”

 Ο Σέρβος τεχνικός της Εφές, είπε: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο δυνατά φιλικά μας. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη καθώς ήταν καλύτερος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.  Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε μεγάλο δρόμο να διανύσουμε”.