Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού

Οριστικά… νικητής στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς απορρίφθηκε «ως απαράδεκτη» η ένσταση των «ερυθρολεύκων» από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / CUP / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOSΓνωστή έγινε σήμερα η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟ. Η ΚΑΕ είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του προέδρου του ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς είναι έκπτωτος, του έχει απαγορευθεί η είσοδος, είναι τιμωρημένος, αλλά εκείνος βλέπει κανονικά την ομάδα του σαν να μην τρέχει τίποτα.
Δεν προξένησε σε κανέναν έκπληξη αυτή η απόφαση. Αυτήν περίμεναν όλοι και επειδή αυτήν περίμεναν όλοι, ε, τότε να μην υπάρχει ΕΦΙΠ, καμία αρχή με λίγα λόγια, ώστε να μην τιμωρείται κανείς. Αφού ούτως ή άλλως δεν τιμωρείται, ποιος ο λόγος να υπάρχουν; Σωστά;

Ο Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του προέδρου του ΠΑΟ στην εξέδρα, που αυτό θα είχε ως συνέπεια την περαιτέρω τιμωρία του, αλλά και τον μηδενισμό της ομάδας του ΠΑΟ. Αλλά επειδή στο μπάσκετ είναι όλα καθαρά (μόνο στο ποδόσφαιρο είναι βρώμικα σύμφωνα με τη λογική και τα λεγόμενά τους), ο ΠΑΟ τη βγάζει καθαρή.

Ε, τότε, επιτρέψτε την είσοδο και σε μερικούς άλλους σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Ολυμπιακό ή με οποιονδήποτε άλλον. Σάμπως θα τιμωρηθεί κανείς;

Πέραν των όσων κωμικοτραγικών συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και τη δυσωδία που βγάζει, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, μπας και ευαισθητοποιηθεί κανείς.

πηγή: gavros.gr