Προορισμός…Μιλάνο!

Στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/7) η ομάδα μας, παρουσία των προέδρων και του προπονητή μας (βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος της χρονιάς 2012-13 αντί του Πεδουλάκη) έμαθε τους αντιπάλους της για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας: Σιένα, Μάλαγα, Γαλατάσαραϊ, Ζιέλονα Γκόρα και Μπάγερν στον γ’όμιλο με το πρώτο μάτς στο ΣΕΦ απέναντι στους Ισπανούς και τελευταίο εκτός έδρας με την πρωτάρα Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία.
Με μια πρώτη ανάγνωση ο όμιλος θεωρείται και είναι πλήρως ικανοποιητικός και ένας μεστός και σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απ’τον πρώτο γυρό (προκρίνονται οι πρώτοι 4 κάθε ομίλου). Ομάδες σαν την Σιένα και την Μάλαγα είναι πάνω κάτω γνωστές ενώ οι Τούρκοι και οι Πολωνοί δεν αποτελούν απειλή. Ερωτηματικό είναι οι Γερμανοί οι οποίοι φέτος μετά το ποδόσφαιρο, θέλουν να κάνουν το όνομα τους γνωστό και στην Ευρώπη. Και βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν θα ‘ναι για αυτούς!

Η πόλη που φιλοξενεί το Φ4 είναι έξτρα κίνητρο για όλους: ομάδα και κόσμο! Εκεί θέλουμε και εκεί θα είμαστε γιατί το επιβάλει ο δικός μας…Law (νόμος)! Το οδοιπορικό προς το Φ4 δεν θα ‘ναι εύκολο (ποτέ δεν ήταν) αλλά εμείς δεν γουστάρουμε εύκολα…λίγο τύχη, λίγη σοβαρότητα και πολλή πειθαρχία και σταθερότητα είναι να συστατικά που πρέπει να συνεχίσει να έχει ο Ολυμπιακός. Στοιχεία που τον ανέδειξαν, στοιχεία που τον έκαναν το μεγαλύτερο όνομα στην Γηραιά Ήπειρο! Και απ’την στιγμή που η βάση λέγεται ‘Αγγελόπουλοι’ ο κόσμος πρέπει να κοιμάται ήσυχος και να ξυπνά αισιόδοξος!

Ο βασικός κορμός της ομάδας (περιμένουμε τα καλά νέα αύριο) είναι εκεί, οι προσθήκες μέχρι στιγμής φανερώνουν τις φιλοδοξίες ΚΑΙ της νέας χρονιάς που δεν είναι άλλες απ’το…όνειρο του κάθε γαύρου! Το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ! Εκεί που μας σέβονται και εκεί που το παιχνίδι παίζεται (σχεδόν) επί ίσοις όροις (Bet-Tράκη φιλιά στον Βασιλακόπουλο).

Σαν RunAndGun7 περιμένω πρώτα απ’τον κόσμο να στηρίξει με θέρμη και αποφασιστικότητα (επιτέλους) αυτήν την ομάδα με τα εισητήρια διαρκείας να δείχνουν σε όλους, φίλους και εχθρούς, ότι η ομάδα μπάσκετ Ολυμπιακού θα συνεχίζει να γράφει ιστορία και ακολούθως απ’τους ίδιους τους παίχτες, σαν μια οικογένεια, να παρουσιαστούν διψασμένοι και να καταθέτουν την ψυχή τους για αυτό το υπέροχο σύνολο, για αυτή την ξεχωριστή παρέα!
Καλή τύχη ΘΡΥΛΕ μου!

Υ.Γ: Η στήλη RunAndGun7 θα γράφει τα πράγματα με το όνομα τους, είτε καλά είτε αρνητικά. Το μόνο που δεν θα σταματήσει να κάνει είναι να στηρίζει την ομάδα….στα εύκολα Ολυμπιακός, στα δύσκολα ΘΡΥΛΟΣ!