Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι εδώ !

“Μαζί… ο νυν και ο επόμενος… ο Μαρινάκης, οι Αγγελόπουλοι και ο Κουντούρης… όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια ενωμένη σαν μια γροθιά, έτοιμη να συντρίψει όσους τολμάνε να την αμφισβητούν και να ονειρεύονται μεγαλεία, σαν τον νηστικό που ονειρεύεται καρβέλια” γράφει ο dp11 στο σημερινό του κείμενο.

span_slouky

Αυτή τη φορά θα είμαι λακωνικός και δεν θα κουράσω κανέναν… Έκαναν αυτό που έπρεπε, αυτοί που έπρεπε να το κάνουν και εμείς, που ζούμε και αναπνέουμε για τον ΘΡΥΛΟ μας, μπορούμε μόνον να τους ευχαριστήσουμε και να ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες χαρές στη συνέχεια και αυτής της χρονιάς.

1. Να ξέρετε ότι είμαι ακόμα ζωντανός… άντεξε και απόψε η καρδιά μου.

2. Επιτέλους, ρε γαμώτο… να πάρουμε κι εμείς ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

3. Τον μεγάλο παίχτη να μην τον ξεγράφετε ποτέ… για τον μεγάλο Σπανούλη λέω.

4. Ρε παιδιά, βάλτε και καμιά βολή… ίδιο ποσοστό σε βολές και τρίποντα είχαμε απόψε.

5. Σλούκας και Μάντζαρης μεγαλώνουν και θα είναι οι επόμενοι ηγέτες της ομάδας μας.

6. Δήλωση του Κώστα Σλούκα : ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας.

Μπράβο, ρε Σλούκυ… Εκτός από σπουδαίος παίχτης, είσαι και μεγάλος άνθρωπος. Συνέχισε έτσι, σεμνός και προσγειωμένος… και να είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος νεώτερός σου θα δηλώσει : ο Σλούκας είναι ο ηγέτης μας !

7. Η Βαλένθια απέκλεισε τη Βασιλεία και κρατήσαμε τη 12η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Έχουμε την ευκαιρία να ανεβούμε κι άλλο, αρκεί η Διοίκηση της ΠΑΕ να ενισχύσει την ομάδα, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα και οι υπόλοιποι να μας βλέπουν με τα κυάλια !

oloi_mazi

ΥΓ. Να βάλουμε και τον Κουντούρη στη φωτογραφία για να είναι ολοκληρωμένη η εικόνα του μόνιμου εφιάλτη για τους μπουγατσοβαζελοχανούμηδες !

dp11 – Δημήτρης Παπαχρήστος