Και αν δεν γίνει αυτό…

“… πάντα άρρωστοι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο απ’ τα παιδιά, έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η μπάλα δεν μας ήθελε σ’ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα, αν και μπορούσαμε… δεν πειράζει, του χρόνου θα κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα” γράφει ο dp11 στο σημερινό του κείμενο.

creative_06_history

Είχα πιστέψει σ’ αυτή την πρόκριση, όπως και πολλοί από εμάς. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο, παρά το πολύ καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όμως πίστευα ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Δυστυχώς, δεν επαληθεύτηκα…

Όμως, δεν ταιριάζουν δάκρυα σ’ αυτή την ομάδα. Η ζωή προχωρά, καταπίνουμε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού και συνεχίζουμε, χωρίς να κοιτάμε πίσω. Η ιστορία δεν γράφεται με υποθέσεις, γράφεται μέσα στα γήπεδα και η ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ είναι γεμάτη από θριάμβους. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και δεν είναι εύκολη υπόθεση να μπούμε σφήνα στα μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα, που κουβαλάνε ιστορία και έχουν πολλαπλάσιους προϋπολογισμούς.

Παίξαμε σαν ίσος προς ίσο κόντρα στη  Manchester United και μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε απόψε. Όμως, η αυστηρή απόφαση του Ολλανδού να μας στήσει στα 11 μέτρα και η ατυχία να δεχτούμε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μαζί με τα σφυρίγματα έδρας του διαιτητή και τη ρέντα του De Gea μας στέρησαν αυτή τη χαρά…

Νιώθω πίκρα, αλλά δεν νιώθω απογοήτευση αυτό το βράδυ. Νιώθω περήφανος για την ομάδα μας και για την εικόνα που έβγαλε μέσα στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια της φάσης των 16. Είμαι σίγουρος ότι η φετινή πορεία θα αποτελέσει τη βάση για την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας μας… Τα όνειρα μπορούν να περιμένουν !

Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα… Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα, έχουμε μία πρόκληση ακόμα μπροστά μας, αφού πρέπει να δώσουμε τις απαντήσεις που πρέπει σ’ αυτούς που χάρηκαν απόψε και εννοώ τους ντόπιους, αυτούς που αλλάζουν ομάδα κάθε βδομάδα για να υποστηρίζουν τους αντιπάλους μας. Δεν ξέρω αν οι βάζελοι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΟΦΗ, μετά τη σημερινή τους ήττα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να αποκλείσουμε τους μπουγατσομάχους και να πάμε στον τελικό για να σηκώσουμε και το Κύπελλο. Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ποτέ δεν υπάρχει τέλος, δεν στέκεται σε κανένα εμπόδιο και πάντα θα υπάρχει μία ένδοξη συνέχεια !

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό… όπου πας εσύ, θα ‘μαι πάντα εγώ, να σου τραγουδώ !

dp11 – Δημήτρης Παπαχρήστος