Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Mε τρία παιχνίδια αρχίζει η Κυριακάτικη αγωνιστική δράση. Βεβαια από αυτά ξεχωρίζει ο  Αγώνας στο Φάληρο του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στις 17:15 ο προ τελευταίος Λεβαδείακος  υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι Βιωτοί είναι πολύ πίσω από τον ΌΦΗ και θέλουν επάγοντος την νίκη με σκοπό να κάνουν μια νέα αρχή στον δρόμο προς την σωτηρία. Οι Αγρινιώτες θέλουν και αυτή την νίκη καθώς είναι στο κυνήγι της 5ης θέσεις, πίσω από τον Άρη και Παναθηναϊκό, για αυτό θα παίξουν τα ρέστα τους με αποτέλεσμα να μην ξεφύγουν στην Βαθμολογίαo Άρης και ο Παναθηναϊκός.

Στις 18:00 στο Κλεάνθης Βικελάδες ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι κίτρινοι είναι 5η στην βαθμολογία και με νίκη θα φτάσουν πολύ κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη μετά από χρόνια, στα τελευταία παιχνίδια οι  κίτρινοι μετράνε 3 νίκες με μεγάλα δίπλα σε Ξάνθη και Τρίπολη. Αντίθετα ο Πανιώνιος έχει να νικήσει 2 αγωνίστηκες και διψάει για την νίκη για να πλασαριστεί ποιο πάνω στην βαθμολογία .

Στις 19:30  έχουμε το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής καθώς ο Ολυμπιακός θέλει την νίκη μετά από την ήττα στην Τουμπά και την ισοπαλία στο τέλος με την Ντιναμό, ποιο πολύ θέλει την νίκη για να κλειδώσει την 2η και  να πάει στο +8 από την ΑΕΚ. Αντίθετα η Ένωση θέλει να κράτηση αυτό το σερί που έχει στο Φάληρο να  παίρνει θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό , βέβαια τώρα με ήττα χάνει κατά μεγάλο ποσοστό την 2η θέση και θα επιδιώξει να μην την χάσει.

Την Δευτέρα έχουμε 2 παιχνίδια που ολοκληρώνεται η αγωνιστική.

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ στις 19:00, Ο Απόλλων θέλει την νίκη η κάτι θετικό μετά το μεγάλο διπλό στην Νέα Σμύρνη με σκοπό να καταφέρει να μείνει στην superlugue. Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για να φτάσει ακόμα ποιο κοντά στον τίτλο.

ΌΦΗ και Λαμία παίζουν στις 19:30 οι μεν για να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη  , και οι δε για να φύγουν ακόμα ποιο πάνω και να καθαρίσουν την παραμονή τους..

Επιμέλεια Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος