Σενάρια αποχώρησης για Αυλωνίτη και Γιαννιώτα!

Σενάρια αποχώρησης για Αυλωνίτη και Γιαννιώτα!

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο ιταλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα από τον Μάρκο Σίλβα.

avlwnitis_prwt

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο ιταλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα από τον Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη γειτονική χώρα, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δεχτεί κάποια κρούση για την παραχώρηση του παίκτη, παρά τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να ενδιαφέρει ιταλικές ομάδες. Πάντως δεν αποκλείεται να δώσουν τη συγκατάθεσή του, για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, έως το τέλος της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Γιαννιώτας εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Ολυμπιακό, παρότι δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Δημοσιεύματα θέλουν τους «ερυθρολεύκους» να προσανατολίζονται στην παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, όμως ο ίδιος δε φέρεται να συμφωνεί. Ο 22χρονος παίκτης περιμένει κάποια ευκαιρία από τον Σίλβα, ενώ σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται προτιμάει να αποχωρήσει από το λιμάνι με κανονική μετεγγραφή.

Πηγή : http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/253593/senaria-apohorisis-gia-aulonidi-kai-gianniota/#.VnkZHPmLR9M

Share and Enjoy !

0Shares
0 0