Θετικός στον κορονοϊό ο Καμπάνα της Γουλβς

Ο νεαρός επιθετικός της Γουλβς, Λεονάρντο Καμπάνα, αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλη του η οικογένεια, προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Ο 19χρονος φορ έχει ήδη αναρρώσει, ενώ δεν ήταν στην αποστολή του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό, για το Europa League. Η επαφή με τους συμπαίκτες του, βεβαίως, ήταν το προηγούμενο διάστημα, καθημερινή.

«Είχα διαγνωσθεί πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Ευχαριστώ τον Θεό, αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό, από τότε που όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας.

Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός από τον Ισημερινό.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0