Επιστροφές, οι οποίες θα τον ισχυροποιήσουν περισσότερο

Γεμάτο ρόστερ, ποιοτικό, σημαίνει πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ανοίγει το rotation του και να βάζει παίκτες στο… παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κερδίζει σε δύναμη και επιλογές. Οι διοργανώσεις είναι πολλές, ο Θρύλος είναι η μόνη ομάδα, η οποία παίζει, σταθερά, Τετάρτη-Κυριακή, Τρίτη-Σάββτο και όταν μπει και στο Κύπελλο, το πρόγραμμα θα… σφίξει ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τρεις ποδοσφαιριστές να παίρνουν, με διαφορετικό ρυθμό ο καθένας, τον δρόμο της επιστροφής, στην ενεργό δράση και να ετοιμάζονται να δώσουν και άλλες, ποιοτικές λύσεις, στα χέρια του! Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανεβάζει ρυθμό και αναμένεται, πιο γρήγορα, να μπει ξανά στο γήπεδο. Ακολουθούν ο Σισέ και ο Λάζαρος, οι οποίοι επίσης ετοιμάζονται να μπουν, ξανά, στο γήπεδο.

Ειδικά η επιστροφή του Λάζαρου, μετά από μήνες απουσίας, λόγω τραυματισμού, αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση, στην ήδη δυνατή, επιθετικά, ομάδα του Μαρτίνς και να βοηθήσει, τόσο με την αξία του, όσο και με την εμπειρία του, σε Ελλάδα και Ευρώπη (στην επόμενη ευρωπαϊκή λίστα, την οποία ο Ολυμπιακός θα δηλώσει).

Πηγή  Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0