ΑΠΟΨΕ ΞΑΝΑ ΓΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Η πιο μεγάλη ώρα σχεδόν… έφτασε. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το βράδυ (22:00) την Άρσεναλ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Europa League. Με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν στη «μάχη» της Ευρώπης!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμη και, συνάμα, αποφασισμένη για τη μεγάλη πρόκληση. Και την υπέρβαση. Κόντρα σε μία ομάδα με χρηματιστηριακή αξία 698.750.000 ευρώ! Ο Θρύλος απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του πλανήτη. Κόντρα στην ισχυρή ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού.

Κι όμως, μπορεί! Το έχει αποδείξει, άλλωστε, στην ευρωπαϊκή ιστορία του, ότι στον Ναό δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο! Το απέδειξε και φέτος, στα ματς για το Champions League. Θρύλος είναι…

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πόσο δύσκολο έργο έχουν. Ξέρουν τι θα συναντήσουν. Ωστόσο, είναι αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με σύμμαχο τον κόσμο τους! Τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που θα δημιουργήσουν για άλλη μία φορά απίστευτη ατμόσφαιρα!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ραντεβού. Σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού με την ιστορία. Την ιστορία τη δική του, αλλά και όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο εξωτερικό…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0