«Ο Τικίνιο μείωσε κατά 50% το συμβόλαιο του για να πάει στην Μποταφόγκο»

«Ο Τικίνιο μείωσε κατά 50% το συμβόλαιο του για να πάει στην Μποταφόγκο»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Τικίνιο επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μποταφόγκο για την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έριξε τις αποδοχές του κατά 50%
Ο Τικίνιο Σοάρες αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, την Βραζιλία για λογαριασμό της Μποταφόγκο.

Η μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και της ομάδας ειδικότερα με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου να χαρακτηρίζει πολύ σημαντική την προσθήκη του παίκτη.

Όμως στην Βραζιλία δεν ασχολούνται μόνο με τα αγωνιστικά ζητήματα γύρω από την περίπτωση του Τικίνιο καθώς δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της χώρας έφεραν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο του στη νέα ομάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι θα εισπράττει κάτι παραπάνω από 500.000 ευρώ, σε μια συμφωνία που θα του επιφέρει μείωση 50% σχετικά με τον μισθό του στον Ολυμπιακό

Ο Τικίνιο θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες λόγω ενός τραυματισμού κάτι το οποίο δεν ανησυχεί καθόλου τους υπεύθυνους της ομάδας οι οποίοι τον περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/2093529/o-tikinio-miose-kata-50-symvoleo-tou-gia-na-pai-stin-botafogko/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0