Μεγάλες μειώσεις στα διαρκείας

Μειώσεις 50% στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού τα οποία θα παρουσιαστούν αύριο στο Καραϊσκάκη.

leone

 

«Ο σύλλογος επιστρέφει στην αγάπη στον κόσμο του»… Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει αύριο τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους οπαδούς της ομάδας, ανεξαρτήτως «πορτοφόλι» να μπορέσουν να «κλείσουν» μια θέση στην κερκίδα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι έχει γίνει ήδη γνωστό ότι οι νέες τιμές θα είναι αρκετά μειωμένες (μέχρι και 50%) ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- πολλές θέσεις στο γήπεδο θα κατοχυρώνονται με ένα ποσό μέχρι 170 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου (14:30) στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η χρονιά που ο Σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής και της ασύγκριτης δόξας του, συμπίπτει με μια εποχή στην οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δοκιμάζονται, όπως όλοι οι Έλληνες, από μία πρωτοφανή, για την σύγχρονη εποχή, οικονομική κρίση.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και με πρωτοφανείς μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παρόντες μαζικά στο δεύτερο σπίτι τους.

Στις κρίσιμες αυτές μέρες για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην καταστατική του αρχή, αντλεί δύναμη από τον λαό του και την επιστρέφει σε αυτόν, με στόχο ένα Καραϊσκάκη με γεμάτες τις ψυχές των φιλάθλων μας.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0