Σε τοπ φόρμα, έτοιμος να μπει άμεσα!

Τα μεγάλα ονόματα, ακόμη και σε προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία παραμένουν πάντοτε ένα σκαλί πάνω. Είναι αυτή τους η ποιότητα, η οποία τους έκανε να ξεχωρίσουν και να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο, κατακτώντας το και δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένοι για εκείνο…

Δείτε το Pre Game του Τελικού :

Ο Ραφίνια είναι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Ικανός να κάνει τη διαφορά, όπου παίζει. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε πολλά πράγματα για την ψυχολογία του και για την απόφασή του, να αφήσει στα 35 του την πατρίδα του, για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πολλοί παίκτες, στην ηλικία του, θα έλεγαν «καλά είμαι εδώ»…

Αλλά ο Ραφίνια δεν είναι καλά, αν δεν είναι στην κορυφή. Δεν είναι καλά, αν δεν παίζει για την κορυφή. Αν δεν κοσμεί το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, το οποίο υπάρχει. Ο Ραφίνια έχει όλα τα φόντα, για να γίνει ο νέος «Βαλμπουενά» του Ολυμπιακού. Όχι να αντικαταστήσει τον μαέστρο. Αλλά να τον πλαισιώσει, ως όμοιος.

Τι εννοούμε; Να βγάλει αυτή τη νεότητα, την ενέργεια, το πάθος, την τρέλα, που βγάζει ο Γάλλος στα παιχνίδι του. Αυτή η τρέλα που σε παρασέρνει να κάνεις, πάντα το κάτι παραπάνω, για την ομάδα! Να δώσεις το 101%, γιατί το… 100% δεν σου φτάνει!

Ο Ραφίνια ήρθε έτοιμος. Μπαίνει άμεσα. Δεν κωλυσιεργεί. Δεν περιμένει. Με το που θα σηκώσει το Κύπελλο ο Θρύλος και θα στραφεί άμεσα, στη νέα σεζόν, ο Ραφίνια θα είναι εκεί και ΕΤΟΙΜΟΣ!
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0