Μπρούμα και κάτω !!!

Ο Νίκος Καλογερόπουλος αναλύει των αγώνα των πρωταθλητών την Κυριακή και εξηγεί για ο Μπρούμα μπορεί να γίνει η πρώτη χειμερινή μεταγραφή των ερυθρόλευκων

Δείτε την εκπομπή μας:

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Ο αντίπαλος ήταν πασιφανές ότι ήταν χαμηλής δυναμικότητας βάλε και επιπλέον ότι είχε και πολλές ελλείψεις, αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει παίχτες οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει και πολλά πράγματα για χίλιους δυο λόγους. Επιπλέον έδωσε την ευκαιρία και σε εμάς λόγο του ότι η νίκη θα ήταν δεδομένη να επικεντρωθούμε και εμείς σε αυτούς.

Ένας από αυτούς τους παίχτες ήταν ο Μπρούμα ο οποίος ήταν στα πιτς εδώ και σαράντα μια μέρες λόγο των τραυματισμών που των ταλαιπωρούσαν. Και επιπρόσθετα να γράψουμε βεβαίως ότι ήταν στην λίστα των αποτυχημένων φετινών μεταγραφών ακολουθώντας των δρόμο του Ρούμπεν βιναγκρε, και την ομάδα του σε αναζήτηση εξτρέμ.

Όμως δίνοντας του μια τελευταία ευκαιρία ο Πέδρο Μαρτίνς ο Μπρούμα μπήκε μέσα και τα στατιστικά του τα δείχνουν όλα. Συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας, ασίστ, άπειρα τρεξίματα ,γκολ και το χαιλάιτ σου…ο τσαμπουκάς στο δικό του γκολ που τους πήρε όλους σβάρνα χωρίς να κοιτάξει πίσω του.

Μετά από αυτό αυτό των συγκλονιστικό αγώνα ο παίκτης δείχνει να αναγεννιέται αλλά όμως να έχουμε υπόψη μας ότι ένας αγώνας δεν αρκεί θα πρέπει να υπάρχει διάρκεια, να μην των βρει άλλος τραυματισμός και φυσικά να αποδείξει στους επόμενους αγώνες ότι ο πήχης των δυνατοτήτων του είναι πολύ υψηλότερος από των πηχη που έθεσε η ΑΕΛ. Ομως ο Μπρούμα έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των πρωταθλητών και ακόμα να κόψει κάθε σκέψη για την μεταγραφή εξτρέμ μαχαίρι.

Με την επιστροφή των τραυματιών την καλύτερη προσαρμογή των καλοκαιρινών μεταγραφών και την προσθήκη ενός Μπακ σίγουρα το 2021 οι ερυθρόλευκοι θα είναι ακόμα πιο δυνατοί.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0