Λουτσέσκου: «Για εμένα το σκορ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-1 ή 4-1»

Λουτσέσκου: «Το σκορ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-1 ή 4-1»

Δείτε την εκπομπή μας

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα:

«Δε μπορώ να πω αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το παιχνίδι είχε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο, μέχρι το πρώτο σουτ του αντιπάλου που απέκρουσε ο Πασχαλάκης, είχαμε δεχτεί μια πίεση. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ριέκα ήρθε πάλι με μια κόντρα, είχαμε χάσει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και πιέσαμε».

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι:

«Δε θέλω να μιλήσω για ποσοστά πρόκρισης. Εμείς θα πάμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση και θα πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο μας το ίδιο. Κυριαρχήσαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο και, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον αντίπαλο, θεωρώ ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι 3-1 ή και 4-1. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πολεμήσουμε πολύ, θα παλέψουμε για την πρόκριση και θα την πάρουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0