Επιστρέφει στην Ισπανία ο Εμρέ Μορ…

Δίχως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του, ο Εμρέ Μορ ολοκληρώνει την θητεία του στον Θρύλο. Ο δανεισμός του Τούρκου μέσου ολοκληρώνεται και δεν ανανεώνεται, αφού η «μαγιά» δεν… έδεσε, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και δεν κατέστη εφικτό να πάρει πολλές ευκαιρίες, αφού στάθηκε άτυχος και με την υπόθεση της πανδημίας, η οποία διέκοψε την ποδοσφαιρική δραστηριότητα στη χώρα μας.


Αλλά και δεν κατάφερε να πείσει, στις λιγοστές ευκαιρίες που είχε, ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. Έστω και με ανανέωση δανεισμού.

Έτσι, η παρουσία του Μορ στον Θρύλο λήγει, λιγάκι… άδοξα, αφού ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και στο λιμάνι δεν κάνουν κίνηση για να τον κρατήσουν εδώ. Για τη νέα χρονιά αναζητούνται άλλες λύσεις, για τα εξτρέμ και σε αυτές προχωρούν ο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Συλλόγου.

Ο Τούρκος εξτρέμ πρόλαβε να γράψει μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και αυτές όχι 90λεπτες. Η προσπάθειά του να βάλει ξανά σε ανοδική τροχιά την καριέρα του και να δείξει, παίζοντας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, το πλούσιο ταλέντο του, δυστυχώς δεν απέδωσε και έτσι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής, για την Ισπανία.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0