Αθωώθηκαν Φενέρ, Γιλντιρίμ, πληρώνουν οι λασπολόγοι!

Αθωώθηκαν Φενέρ, Γιλντιρίμ, πληρώνουν οι λασπολόγοι!

Εδώ και αρκετό καιρό ένα ολόκληρο σύστημα έχει στηθεί με μοναδικό του στόχο να πετάει λάσπη στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

fener_yildirim

Παρά το γεγονός ότι για τίποτα δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση και ότι εκκρεμούν δίκες, αυτό το σύστημα συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο προσπαθώντας να βλάψει τον Ολυμπιακό και να επηρεάσει την κοινή γνώμη. Πάρα πολλές φορές οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τονίσει ότι θα λάμψει η αλήθεια και τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τρανό παράδειγμα αυτό που έγινε στην Τουρκία την Παρασκευή. Η Φενέρμπαχτσε και ο Αζίζ Γιλντιρίμ απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για τους στημένους αγώνες. Ήταν ένα θέμα που είχε συνταράξει την γειτονική χώρα πριν μερικά χρόνια. Αθωώθηκαν επίσης και ακόμα έξι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Σίβασπορ και της Μπεσίκτας.

Για όσους θυμούνται, μάλιστα ο Γιλντιρίμ είχε περάσει έναν χρόνο στη φυλακή και μάλιστα αυτό που τόνιζε τότε ήταν ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης. Στην Τουρκία, λοιπόν, αυτό που γραφόταν την Παρασκευή ήταν ότι τόσο η Φενέρμπαχτσε όσο και η Μπεσίκτας θα κινηθούν νομικά για διαφυγόντα κέρδη.

Τι λένε άραγε όλοι αυτοί που τότε υποστήριζαν ότι καλώς είχε αποβληθεί από την Ευρώπη η Φενέρ; Τώρα που η δικαιοσύνη μίλησε, ήρθε και η ώρα να την πληρώσουν οι λασπολόγοι και όλοι αυτοί θα αναγκαστούν να πληρώσουν πολύ ακριβά.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/110280-athwwthhkan-fener-gilntirim-plhrwnoyn-oi-laspologoi

Share and Enjoy !

0Shares
0 0