Τσουκ: “Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά”

Το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μπόζινταρ Τσουκ, ο οποίος τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.

e9a0c9b720097507a78f607d222e31e4_XL

Στον Ολυμπιακό οι μεταγραφικές κινήσεις που τον ενισχύουν σημαντικά προκειμένου να επιστρέψει στους τίτλους την νέα σεζόν συνεχίζονται σε ενταντικούς ρυθμούς με τελευταία προσθήκη αυτή του Μαυροβούνιου, Μπόζινταρ Τσουκ.
Ο 23χρονος ακραίος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας και όπως τόνισε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, osfp.gr, γνωρίζει καλά τόσο το μέγεθος όσο και τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ««Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που θα αγωνισθώ στον Ολυμπιακό. Οι συνθήκες σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη είναι πολύ διαφορετικές. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο, όλα είναι πολύ οργανωμένα και λειτουργούν σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο.

Εχω μάθει ότι ο προπονητής κ. Πιάτσα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και αυτό μου αρέσει γιατί θεωρώ ότι θα βελτιωθώ πολύ σαν αθλητής. Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να κερδίσει όλους τους στόχους της».

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο παίκτης έχει αγωνιστεί στην γαλλική Ναρμπόν, την Μπουντβάσκα Ριβιέρα και την Στουντένσκι Σεντάρ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0