«Βόμβα» με Μίλκοβιτς…

«Βόμβα» με Μίλκοβιτς…

673573

Μίλκοβιτς, η μεγάλη επιστροφή; Ποιος ξέρει; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα championat.com, η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σέρβο αστέρα Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε πριν από μερικά χρόνια στον σύλλογο, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίλκοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους διαγώνιους που αγωνίστηκαν ποτέ στα γήπεδα και αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε ο Ολυμπιακός όχι μόνο θα δυναμώσει, αλλά θα αλλάξει επίπεδο.

Οι Ρώσοι γράφουν: «Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αποκτήσει τον Μίλκοβιτς. Ο σύλλογος έλυσε τα οικονομικά του προβλήματα, εξοφλώντας όλα τα χρέη. Τώρα, αυτό που απομένει για την ομάδα είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα. Προκειμένου να γίνει ισχυρότερη, οι ιθύνοντες επέλεξαν τον Ιβάν Μίλκοβιτς», γράφει το δημοσίευμα και καταλήγει.

«Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, η τουρκική Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση της ελληνικής ομάδας, καθώς είναι ενδιαφέρουσα. Πολλές ομάδες θέλουν τον Μίλκοβιτς, όπως και ο Ολυμπιακός, που μπορεί να συμφωνήσει με τους όρους του συμβολαίου και να αποκτήσει τον παίκτη πριν ανοίξει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος».

Πηγή : http://www.gavros.gr/article/71295/bomba-me-milkobits/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0