Μένει ο Καζάζης

Μένει ο Καζάζης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη είχε ο Δημήτρης Καζάζης το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του Ολυμπιακού.

174129

H παραμονή του Ελληνα τεχνικού για τρίτη χρονιά στον πάγκο του Θρύλου οριστικοποιήθηκε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Καζάζης ως καλεσμένος στην εκπομπή «Στο φιλέ» της Nova, αφού οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες από την έως τώρα συνεργασία. Και πώς να μην είναι εξάλλου, μετά την κατάκτηση ενός τρεμπλ κι ενός νταμπλ!

Ο τεχνικός των επιτυχιών συζήτησε για αρκετή ώρα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν εν όψει της νέας περιόδου προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να στοχεύσει ακόμη ψηλότερα στην Ευρώπη. Ο Καζάζης, φυσικά, για άλλη μια φορά έλαβε τα εύσημα από τον Μ. Κουντούρη για το νταμπλ  και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

To βέβαιο είναι πως το ρόστερ της νέας σεζόν θα είναι «γεμάτο», με 14άδα αντί για 12άδα φέτος, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» σχεδιάζουν την ομάδα για συμμετοχή και στο Champions League.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0