Αρετή Τέζα : «Αντίπαλος ο εαυτός μας!»

Αρετή Τέζα : «Αντίπαλος ο εαυτός μας!»

Την ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού για την προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ εξέφρασε η Αρετή Τέζα.

areti teza

Η έμπειρη πασαδόρος των «ερυθρόλευκων» με αφορμή την πέμπτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final-4  του Αγρινίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Σπορ-FM εστίασε στη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει το Ολυμπιακό από τους εγχώριους ανταγωνιστές του, σημειώνοντας ότι αντίπαλός του είναι ο …ίδιος του ο εαυτός:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Αρετή Τέζα:

Το μυστικό της επιτυχίας: «Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο τα κορίτσια και είμαστε ενωμένες. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα και αποτελεί παράδειγμα για τις άλλες ομάδες. Ελπίζω να συνεχίσει να παίρνει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα και το κύπελλο για πολλά χρόνια ακόμα».

Την αιτία της νίκης με τον ΠAO στον τελικό του Κυπέλλου: «Έχουμε καλύτερο σύνολο από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει μία καλή μαχητική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδό μας».

Το αν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα και ποιοι είναι οι μεγάλοι αντίπαλοί του:«Τίποτα δεν είναι στο χέρι μας αν δεν αγωνιστούμε καλά εμείς. Ο Πανναξιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός. Αλλά κατά τη γνώμη μου αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας. Αν εμείς είμαστε καλά, δεν έχουμε άλλο αντίπαλο».

Αν θα είναι αποτυχία η απώλεια του πρωταθλήματος: «Ναι, θα είναι μία αποτυχία. Οι έδρες δεν παίζουν ρόλο όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια. Είναι καθαρά αγωνιστικό το θέμα. Αν είμαστε καλά εμείς, δεν μας επηρεάζουν οι έδρες».

Το πόσα χρόνια θα παίζει ακόμα: «Εγώ νοιώθω μικρή ακόμα, οπότε θα συνεχίσω να παίζω. Το αγαπώ πολύ το βόλεϊ».

Την πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα της: «Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα ήταν το πρώτο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Μόλις προερχόμουν από την εγκυμοσύνη, έπαιξα πρώτα στην δεύτερη κατηγορία και μετά ήρθε ο Ολυμπιακός και μου έκανε την πρόταση. Γύρισα πολύ γρήγορα σε επιτυχίες και σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό το χάρηκα πολύ».

Την πιο άσχημη στιγμή: «Γενικά ήμουν τυχερή στην καριέρα μου. Δεν είχα πολλές άσχημες στιγμές. Δυστυχώς φέτος μία φορά, όπως και παλαιότερα μας φέρθηκαν άσχημα, δεν ήταν σωστή συμπεριφορά αυτή και ειδικά προς γυναίκες».

Την ομάδα που θα προτιμούσε για αντίπαλο στον τελικό: «Είναι πολύ κοντά οι δύο ομάδες. Νομίζω πως ο Πανναξιακός είναι πιο οργανωμένη ομάδα, αλλά εκτιμώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες».