Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ… παντού!

volley_osfp_paok

Μπορεί τα φώτα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να είναι στο Καραϊσκάκη, όμως στο Ρέντη τα αντρικά τμήματα βόλεϊ θα δώσουν τη δική τους μάχη για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.

Οικογενειακή υπόθεση

Πέρα απ’ τη βαθμολογική σημασία, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού θα τεθούν αντίπαλοι για ακόμα μια φορά τα αδέρφια Καζάζη.

Οι δυο προπονητές θα βρεθούν απέναντι, ενώ στις δηλώσεις τους συμφώνησαν σε δύο σημεία: Πως οι ομάδες τους είναι κουρασμένες από τις συνεχείς υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και πως στόχος των ομάδων τους είναι η νίκη.

«Μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα»
Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα και θέλει μια νέα αρχή στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο πλέον αποκλειστικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και μέσα σ’ αυτό το μήνα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και σε κάθε ματς πρέπει να δίνουμε το 100% για να πανηγυρίζουμε κάθε πόντο, κάθε σετ. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο στόχο και θέληση. Όλα από εκεί ξεκινούν και αυτά τα στοιχεία σου δίνουν και τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα αλλά εάν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Πηγή:sport-fm.gr