Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-1

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του επί της ΑΕΚ με 3-1 (25-17, 23-25, 25-23, 25-21) και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον πέμπτο τελικό της Α1 βόλεϊ Γυναικών, που θα γίνει στη Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα, 8 Απριλίου.

Αυτό που έπρεπε έκανε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Νίκησε με 3-1 σετ (25-17, 23-25, 25-23, 25-21) στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, έκανε το 2-2 στη σειρά των φετινών παιχνιδιών με την ΑΕΚ και θα παίξει την κούπα σε πέμπτο τελικό στη Φιλαδέλφεια, που θα γίνει τη Δευτέρα.

Φάνηκε, λοιπόν, πόσο σημαντικό ήταν για τον Ολυμπιακό εκείνο το παιχνίδι που χάθηκε- με διαιτητικό δάκτυλο- στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν εκείνη την ήττα και τη στενοχώρια της ενέργεια για να παίξουν και σε αυτόν τον τέταρτο τελικό, τον οποίο και πήραν με τα ανεξάντλητα αποθέματα πάθους και, κυρίως, με τη συναπτή δικαίωση εκείνου του τρικ του Τέλη Σωτήρχου με την αναβάπτιση της Σοφίας Κοσμά (MVP στο ματς μακράν), του οποίου βγήκε ακόμα και η χρησιμοποίηση της Άννας Καββαθά στο δεύτερο σετ. Ο Ολυμπιακός βασάνισε την ΑΕΚ ακόμα και για να χάσει αυτό το σετ. Και είχε, ο ίδιος, τις λύσεις, είτε με την Κοσμά είτε με την επίσης εξαιρετική Μανωλίνα Κωνσταντίνου είτε με τη θετική Ράντι Τένεβα (ακόμα και με παίκτριες, όπως η Δήμητρα Γιακουμή, σε ρόλους-κλειδί) για να πάρει τα δύο σετ που του ανήκαν, το τρίτο και το τέταρτο, ώστε να φθάσει τη σειρά σε πέμπτο τελικό.

 

Διαβάστε Περισσότερα : Gavros.gr