Ντέρμπι αιωνίων στην Κυψέλη

oly-volley-womans

Με στόχο την επίτευξη της 7ης νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια σ’ Ελλάδα και Ευρώπη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (16:15) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη τον Παναθηναϊκό στο ντέτμπι της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1. Οι “ερυθρόλευκες” μετρούν 4 νίκες στο πρωτάθλημα και έχουν ως στόχο να περάσουν και από την έδρα του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να παραμείνουν και στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης μιλώντας γι’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι τόνισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη. «Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε ένα σερί έξι νικών και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Κάθε αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό έχει ιδιαιτερότητες και θέλει μεγάλη προσοχή. Η ομάδα μας δεν έχει απουσίες και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα. Φυσικά στόχος είναι η νίκη. Το παιχνίδι είναι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και δεν κρίνει τίτλο αλλά πέρα από τους βαθμούς θέλουμε και τη νίκη για λόγους γοήτρου. Ο αντίπαλος μας είναι πιο δυνατός από την περασμένη περίοδο και ελπίζω να δούμε όλοι ένα ωραίο παιχνίδι».

Η αρχηγός της ομάδας μας, Στέλλα Χριστοδούλου, υπογράμμισε από την πλευρά της: «Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ’ αυτό θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο μας και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα ένας αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Χρειάζεται να έχεις πείσμα και θέληση για να τα δώσεις όλα και να πάρεις θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα και θέλουμε να δείξουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο».

Πηγή:olympiacos.org