Τρέλανε και… τη στατιστική ο Κλαρκ!!!

Τρέλανε και… τη στατιστική ο Κλαρκ!!!

Ένα απίστευτο ρεκόρ έγραψε στον δεύτερο ημιτελικό ο Κάρσον Κλαρκ.

8b42653bc83386f5bffeb2ccb9cb4b82_L

Σύμφωνα με την στατιστική ο Αμερικανός ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα με την Κηφισιά έχοντας μόλις μια επιτυχημένη σε έξι συνολικά προσπάθειες. Η συνέχεια πάντως ήταν πολύ διαφορετική.

Στα δύο τελευταία σετ ο Κλαρκ «πέταγε» κάτι που αποδεικνύεται από το συνολικό στατιστικό του που κάνει λόγο για 15/22 επιθέσεις. Πως μεταφράζεται αυτό; Ο Κλαρκ μετά το απογοητευτικό 1/6 επιθέσεις είχε. κρατηθείτε, 14 στις 16. Έχασε δηλαδή μόλις δύο επιθέσεις σε δύο σετ σε 16 προσπάθειες. Ο ίδιος πάντως δεν έδειχνε να πολυενδιαφέρεται για τα νούμερα όταν μετά το ματς τον πλησιάσαμε στα αποδυτήρια. «Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρουν τα νούμερα. Εγώ ξέρω ότι σήμερα νίκησε η ομάδα μου και παίξαμε καλά. Για μένα ήταν εκπληκτικός ο Στεφάνου.

Δεν κοιτάω ποτέ τα νούμερα και αυτό γίνεται πολλά χρόνια. Είχα έναν φίλο στην Αμερική ο οποίος την πρώτη του χρονιά μετά το Πανεπιστήμιο πέταγε. Από την επόμενη χρονιά σε κάθε του επίθεση έβαζε στο μυαλό του τα νούμερα και καταστράφηκε» μας εξήγησε ο κοκκινομάλλης τον οποίο ο Καζάζης χαρακτηρίζει βαρόμετρο της ομάδας του. «Είναι καθοριστικός όταν είναι σε καλή κατάσταση. Όταν δεν είναι ζοριζόμαστε είναι η αλήθεια. Σήμερα ήταν καταπληκτικός και μας έδωσε πολλές επιλογές στο παιχνίδι μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0